Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

IJs is hot!

Of het nou voor een bolletje is of voor ijstaart, wij hebben er verpakkingen voor. Thermisch zodat het langer op temperatuur blijft en dat uw klanten niet thuiskomen met een milkshake. U verbreed hier ook uw verkoopgebied enorm mee.

Samen met mijn dochtertje Lotje hebben we samen deze zomer de proef op de som genomen en hebben we anderhalf uur gereden om ijs te halen en thuis op te eten. Alleen maar blije gezichten! Mijn dochtertje blij omdat we 3 liter ijs hadden, en ik omdat het perfect op temperatuur was.

U hoeft echt geen SVH meesterijsbereider te zijn. Mensen betalen graag iets meer, dan dat ze thuis aankomen met een gesmolten ijsje of taart werd mij laatst bevestigd.

Belofe assortiment, dé specialist in productpresentatie.

Belofe is gespecialiseerd in luxe verpakkingen, decoraties en tassen. Voor onder andere chocolaterie en patisserie, maar ook beauty en kapsalons weten ons steeds vaker te vinden.

Iets op maat of een andere vraag neem hier contact op. We komen naar u toe en bespreken uw vragen en wensen en geven suggesties om zo een perfect resultaat te behalen. Bekijk hier onze gehele assortiment.